Survivor 8: All Stars [2004]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als Australië, Afrika, China en Brazilië.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 8: All Stars


Survivor 8: All Stars

In dit achtste seizoen zijn de deelnemers oude bekenden! De beste en meest opmerkelijke spelers van voorbije seizoenen komen terug voor een tweede kans om de ultieme survivor te worden.

Niet minder dan achttien kandidaten durven de uitdaging nog eens aan. Ze worden verdeeld over drie kampen: Chapera, Mogo Mogo, and Saboga. De opdrachten bestaan uit de beste opdrachten uit de voorbije seizoenen.

Bekijk de intro van Survivor 8: All Stars!

Intro

De kandidaten van Survivor 8: All Stars

De Survivors
Alicia (° 1 mei 1968)
Na Survivor 2: The Australian Outback, werd Alicia Calaway o.a. presentatrice van het programma Pure Oxygen en co-presentatrice van de ESPN programma's The World's Strongest Man en The World's Strongest Woman.
Amber (° 11 augustus 1978)
Na haar deelname aan Survivor 2: The Australian Outback speelde Amber Brkich in verschillende reclamespots en stond ze op de cover van Stuff Magazine.
Colby (° 1 april 1974)
Na Survivor 2: The Australian Outback verhuisde Colby Donaldson naar Los Angeles om een carrière in acteren op te nemen. Hij verscheen o.a. in de reeksen Reba, Just Shoot Me en Curb Your Enthusiasm.
Ethan (° 12 november 1973)
Na zijn overwinning in Survivor 3: Africa richtte Ethan Zohn "Grassroot Soccer op, een non-profit organisatie die Afrika's prof voetballers opleidt op kinderen te leren over HIV/AIDS preventie.
Jenna L (° 16 juli 1977)
Na haar avontuur in Survivor 1: Borneo presenteerde Jenna Lewis het VH1 programma Rock Across America en had ze een terugkerende rol in Nash Bridges.
Jenna M (° 15 februari 1981)
Na haar overwinning in Survivor 6: The Amazon bleef Jenna Morasca doorgaan als freelance model. Ze poseerde samen met medekandidate Heidi Strobel voor Playboy.
Jerri (° 5 september 1970)
Na Survivor 2: The Australian Outback zette Jerri Manthey haar acteer carrière voort. Ze verscheen o.a. in The Surreal Life, Joe Schmo en The Other Half.
Kathy (° 6 januari 1955)
Kathy Vavrick-O'Brien richtte na haar deelname in Survivor 4: Marquesas een fonds op die vrouwen zelfzekerheid helpt geven door outdoor avontuur en uitdagingen.
Lex (° 18 juni 1963)
Na Survivor 3: Africa is van den Berghe beginnen werken als columnist voor de lokale krant en als freelance schrijver. Daarnaast zet hij zich in voor verschillende goede doelen.
Richard (° 8 april 1961)
Na zijn overwinning in Survivor 1: Borneo reisde Richard Hatch als woordvoerder. Hij werkte tevens als correspondent voor Entertainment Tonight en The Early Show.
Rob C (° 20 oktober 1978)
In de reünie van Survivor 6: The Amazon noemde Jeff Probst Rob Cesternino "the smartest player to have never won SURVIVOR". Na de uitzendingen steunde hij Mattel's Magic 8-Ball (zijn luxe-item in The Amazon)
Rob M (° 25 december 1975)
Na Survivor 4: Marquesas was Rob Mariano presentator van The Hawaiian Tropic Model Search Competition in Boston. Hij verscheen ook in verschillende liefdadigheidsfuncties.
Rudy (° 20 januari 1928)
Na zijn deelname in Survivor 1: Borneo pikte Rudy weer gewoon de draad op waar hij gebleven was in zijn leven.
Rupert (° 27 januari 1964)
Deze All Stars reeks werd vlak na de vorige reeks opgenomen. Rupert Boneham is dan ook de enige kandidaat uit Survivor 7: Pearl Islands die na een ultiem korte pauze opnieuw het avontuur aangaat voor de strijd om Sole Survivor te worden.
Shii Ann (° 24 januari 1974)
Na Survivor 5: Thailand reisde Shii Ann Huang door Zuid-Oost Azië en China. Ze werkt nu voor Max Curious Productions, een tv/film productiehuis.
Susan (° 17 augustus 1961)
Na het beëindigen van Survivor 1: Borneo verhuisde Susan Hawk met haar echtgenoot naar Las Vegas, waar ze een sapjes bar opende met de naam Juices Wild.
Tina (° 26 december 1960)
Na haar overwinning in Survivor 2: The Australian Outback begon Tina Wesson te werken als motivational speaker waardoor ze de wereld rondreisde. Haar motto: It is a mistake to not live all you can!
Tom (° 30 oktober 1955)
Nadat in Survivor 3: Africa bleek dat Tom niet kon spellen, richtte hij na de reeks "Reading is The Key to Survival" op, een programma waarbij kinderen leren lezen.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
via kanaal #survivor-central
   

Praat mee over Survivor 8: All Stars!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 8: All Stars op ons forum!!