Survivor 21: Nicaragua [2010]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als AustraliŽ, Afrika, China en BraziliŽ.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 21: Nicaragua


Survivor 21: Nicaragua

Jong neemt het op tegen oud in dit eenentwintigste seizoen! Kamp La Flor bestaat uit tien 20 tot 30-jarigen, terwijl kamp Espada uit tien 40-plussers bestaat, met als oudste deelnemer een 67-jarige.

Deze reeks vindt plaats in Nicaragua, zoals de naam laat blijken. Vermoedelijk zal ook het volgende seizoen in Nicaragua worden opgenomen.

De Hidden Immunity Idol is nog steeds van de partij, maar wordt op een andere manier verborgen, dit mede door een kandidaat die in het vorige seizoen te makkelijk de Immunity Idols kon terugvinden zonder enige aanwijzing.
Een nieuwe toevoeging is de Medallion of Power, die een kamp kan inzetten om voordeel bij een opdracht te hebben. Wanneer ze die inzetten, gaat het medallion echter wel naar het andere kamp, dat er dan ook gebruik van kan maken wanneer ze willen.

Naast Chad in Survivor 9: Vanuatu, treedt nu een tweede geamputeerde kandidaat op in survivor.

Bekijk de promo van Survivor 21: Nicaragua

Intro

De kandidaten van Survivor 21: Nicaragua

De Survivors
Alina Wilson (23)
Alina is studente kunst en vergelijkt zichzelf met vorige Survivor kandidaten Stephanie (competitief en atletisch), Ozzy (harde werker) en Amanda (omdat ze mensen te snel vertrouwd).
Ben "Benry" Henry (24)
Deze Club Promoter vergelijkt zich met alle winnaars van Survivor, omdat zij gewonnen hebben en hij dat dus ook gaat doen.
Brenda Lowe (27)
Brenda gaat door het leven onder het motto "There's only one way to find out!" en vergelijkt zich graag met Ozzy. Bovendien gaat ze winnen, want als ze eenmaal iets in haar hoofd heeft, houdt niets haar tegen.
Chase Rice (24)
Chase houdt niet van luie mensen en is zelf dan ook competitief, atletisch en avontuurlijk. Hij vergelijkt zich met JT omdat die ook uit het zuiden komt.
Dan Lembo (63)
Dan vindt dat hij de ultieme survivor is omdat hij heel z'n leven al een survivor geweest is en ervoor leeft om anderen te verslaan. Hij vergelijkt zich dan ook met geen enkele vorige kandidaat.
Holly Hoffman (44)
Holly heeft drie kinderen groot gebracht en haar familie 24 jaar van haar leven gegeven. Tijd om te bewijzen wie ze echt is en te laten zien dat ze dit kan.
Jane Bright (56)
Deze hondentrainster vergelijkt zichzelf met Rupert, omdat hij zo geliefd was. Maar ze vindt zichzelf wel een slimmere versie van Rupert.
Jill Behm (43)
Deze ER dokter vindt dat ze op Tom Westman en Colby Donaldson lijkt vanwege hun fysieke dominantie in het spel en omdat ze het intelligent speelden.
Jimmy Johnson (67)
Deze sportverslaggever vindt zich geen bedreiging vormen tegenover de kandidaten en vergelijkt zich met Tom Westman, omdat hij zo betrouwbaar is.
James "Jimmy T" Tarantino (48)
Deze visser houdt van roeien en zwemmen en vergelijkt zich met Rupert. Net zo geliefd.
Jud Birza (21)
Jud's grootste inspiratie is zijn vader, die piloot is. Hij vindt zich lijken op Ozzy, omdat die ook surft. Maar hij is jonger, geschifter en een betere zwemmer.
Kelly Bruno (26)
Kelly was de tweede en snelste geamputeerde vrouw die de Ironman World Championships op Hawai in 2007 werd. Ze vergelijkt zich met Christy, omdat die ook met een handicap op het eiland moest leven.
Kelly Shinn (20)
Kelly is studente verpleegkunde en houdt niet van vieze nagels. Ze vergelijkt zich met Elizabeth Hasselbeck omdat die het spel speelde met intelligentie en integriteit.
Marty Piombo (48)
Marty's inspiratie in het leven is Lance Armstrong. Hij ziet zichzelf als een mix tussen Boston Rob en Russell. Beiden hadden er alles over om te winnen en hij ook.
Matthew "Sash" Lenahan (30)
Matthew is een van de snelste hardlopers in de US en vergelijkt zich met Tyson, omdat hij ook een aantal one-liners heeft en geweldig is.
NaOnka Mixon (27)
Haar grootste verdienste is volgens haar dat ze op 27-jarige leeftijd nog geen kinderen heeft. Ze heeft een hekel aan oude mensen achter het stuur.
Shannon Elkins (30)
Shannon vindt zich slim, sexy en sterk. Hij doet mee om z'n riem wat strakker te kunnen trekken en vergelijkt zich met Russell, maar dan knapper.
Tyrone Davis (42)
Tyrone is kapitein bij de brandweer en vindt zich zelfzeker, dynamisch en medelevend. Hij wil als Tom Westman zijn vanwege de waarde die hij hechtte aan integriteit en zichzelf blijven.
Wendy DeSmidt-Kohlhoff (48)
Ze houdt van zingen en dansen, van vissen en jagen... en van alles wat met dieren te maken heeft! Ze heeft de rank van luitenant kolonel bereikt in het leger maar wil absoluut niet met Shambo vergeleken worden.
Yve Rojas (41)
Yve vond het zeer zwaar toen ze 40 werd. Ze wil nu aan haar dochters bewijzen dat ze een voorbeeld van doorzettingsvermogen is.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Vanaf 15 september op tv in de US. Vanaf 16 september te downloaden via de bekende wegen.

Praat mee over Survivor 21: Nicaragua!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 21: Nicaragua op ons forum!!