The X-Factor 6 (UK)

Wat is The X-Factor?

The X-Factor

The X-Factor is het originele format van de gelijknamige show in Nederland en BelgiŽ. In deze talentenjacht gaan we op zoek naar de kandidaat met het meeste X-Factor (en een beetje goed kunnen zingen helpt natuurlijk ook).

De opzet is helemaal zoals we het ook bij ons gewend zijn. Tenminste zoals men het in Nederland gewend is. In BelgiŽ zijn er namelijk slechts drie juryleden en dus ook maar drie categorieŽn: jonger dan 25, 25 of ouder en groepen (zoals in het eerste Nederlandse seizoen dus). In The X-Factor zijn er vier juryleden en dus evenveel categorieŽn. De groep van jongeren onder de 25 wordt gesplitst in jongens en meisjes en samen met de 25-plussers en de groepen heb je dus de vier groepen.

De juryleden in dit zesde seizoen zijn Simon Cowell, Louis Walsh, Dannii Minogue en Cheryl Cole. De grootste verandering dit jaar zit hem in de audities. Deze vinden namelijk allemaal plaats voor een live publiek! Kandidaten hebben drie ja's nodig om door te gaan naar bootcamp, waar er op het einde 24 kandidaten (individuelen en groepen) overblijven. Op dat moment krijgt elk jurylid een groep toegekend en dus zes kandidaten die in die groep horen. Het is aan de juryleden om er vervolgens de beste drie kandidaten uit te schiften.

Deze top 12 zullen zich vanaf oktober moeten bewijzen in de live shows, waar er elke week ťťn kandidaat zal afvallen tot er nog drie overblijven. Die zullen de strijd tegen elkaar aangaan en ťťn van hen zal als winnaar van The X-Factor 2009 uit de bus komen!

Bekijk de trailer van The X-Factor 6!

Preview

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
@find xfactor
The X-Factor heeft een
eigen youtube kanaal met de
hoogtepunten van de afleveringen.

Of bekijk de volledige uitzendingen:
The X-Factor S06E01
The X-Factor S06E02

Praat mee over The X-Factor 6!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over The X-Factor 6 op ons forum!!