Survivor 3: Africa [2001-2002]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als Australië, Afrika, China en Brazilië.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 3: Africa


Survivor 3: Africa

Afrika is de wieg van de beschaving, de geboorteplaats van de mensheid. Zestien nieuwe kandidaten worden vrijwillig in het hartje van Afrika geplaatst om een nieuw avontuur aan te gaan op een plaats met wijdse landschappen en prachtige natuur, maar ook een omgeving vol exotische en gevaarlijke dieren. Hoe oerleven ze deze wildernis? En... hoe overleven ze elkaar?

Deze keer zitten de kandidaten niet op een eiland, maar midden in het uitgestrekte landschap van Afrika. Om zichzelf te beschermen, moet rond hun kamp een grote cirkel van doornentakken gebouwd worden zodat er 's nachts geen leeuwen binnen kunnen dringen.

Ook deze reeks kent een nieuwe twist, namelijk de switch, ons ook bekend van Expeditie Robinson, waarbij enkele kandidaten van kamp moeten wisselen.

Bekijk de intro van Survivor 3: Africa!

Intro

De kandidaten van Survivor 3: Africa

De Survivors
Brandon (° 22 januari 1976)
Deze barman uit Oklahoma beschrijft zichzelf als aanhankelijk, slim en manipulatief. Zijn hobbies zijn tennis, hardlopen en roken.
Carl (° 20 juni 1955)
Carl bezit een eigen tandartspraktijk in Florida. Hij is heel competitief ingesteld en heeft al aan zes marathons deelgenomen.
Clarence (° 21 december 1977)
Clarence is een basketball coach in Detroit die zichzelf competitief en loyaal vindt.
Diane (° 27 april 1959)
Postbode Diane Ogden vindt zichzelf volhardend, vindingrijk en houdt van plezier maken.
Ethan (° 12 november 1973)
Vegetarische Ethan is professioneel voetballer die houdt van scuba diving, fotografie en koken.
Frank (° 22 juni 1958)
Frank is geboren in Amsterdam. Zijn moeder is Nederlands en zijn vader Amerikaans soldaat. Nu is hij technieker in een telefoonmaatschappij.
Jessie (° 24 september 1974)
Jessie was Miss Puerto Rico in 1991, toen ze 16 was. Later heeft ze een opleiding vervolledigd op een politie school.
Kelly (° 27 april 1979)
Kelly houdt van reizen en heeft zo al meer dan 35 landen bezocht.
Kim J (° 18 september 1944)
Kim J was eigenares van een boetiek in sportkledij. Ze houdt van kamperen, wandelen, vissen, zeilen, golf, paardrijden en spelletjes.
Kim P (° 3 december 1971)
Kim P houdt van hardlopen, fietsen, boksen en koken en ze beschrijft zichzelf als volhardend, extravert en competitief.
Lex (° 18 juni 1963)
Lex van den Berghe is Marketing Director van een internetbedrijf. Hij heeft al gereisd in Kenia, Japan, Israel en heel Europa en spreekt vloeiend Frans.
Linda (° 1 januari 1957)
Deze moeder van twee werkt op de Harvard University. In 1999 werd bij haar kanker gediagnostiseerd, maar deze heeft ze overwonnen en slechts 8 maanden later klom ze al naar de top van Mount Rainier.
Lindsey (° 31 augustus 1974)
Lindsey studeerde af in de journalistiek. Ze houdt van paardrijden, boksen en snowboarden en gaat ook vaak mountainbiken.
Silas (° 28 januari 1978)
Silas werkt als barman in West Los Angeles, maar probeert een carrière in acteren uit te bouwen.
Teresa (° 5 mei 1959)
Stewardess Teresa is wedijverend loopster die in verschillende marathons heeft meegelopen, waarvan eentje zelfs terwijl ze 9 maanden zwanger was!
Tom (° 30 oktober 1955)
Tom werkt als geit en veeboer op een ranch die van generatie tot generatie in de familie is overgegaan. Hij houdt van vissen, op vogels jagen en met zijn motor rijden.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
via kanaal #survivor-central
   

Praat mee over Survivor 3: Africa!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 3: Africa op ons forum!!