Survivor 22: Redemption Island [2011]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als AustraliŽ, Afrika, China en BraziliŽ.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 22: Redemption Island


Survivor 22: Redemption Island

Net als het vorige seizoen, werd ook deze reeks in Nicaragua opgenomen. En dit keer heeft Survivor de mosterd gehaald bij de Expeditie Robinson versies. Redemption Island slaat namelijk op een eiland waar weggestemde kandidaten naartoe moeten om in hun eentje te overleven. Zoals het duivelseiland Gual in de Belgisch-Nederlandse reeks van Expeditie Robinson. Elke nieuwe afvaller komt ook op dat eiland terecht, waar vervolgens een duel plaats vindt. Enkel de winnaar van dat duel mag op Redemption Island blijven. De verliezer ligt voorgoed uit het spel.

Op een bepaald moment in het spel zal degene die dan nog overleeft op Redemption Island, terug in het spel kunnen komen.

Tevens komen er ook weer twee oud-Survivors terug in deze reeks. Niemand minder dan Boston Rob en Russell Hantz, die eerder nog een vete uitvechtten in Survivor 20: Heroes Vs. Villains.

Bekijk de promo van Survivor 22: Redemption Island

Intro

De kandidaten van Survivor 22: Redemption Island

De Survivors
Ometepe
Zapatera
Rob Mariano (35)
Rob Mariano, beter bekend als Boston Rob, doet voor de vierde keer mee aan Survivor. Deze keer moet en zal hij winnen als het van hem af hangt.
Russell Hantz (38)
Russell heeft al twee keer aan Survivor meegedaan en is beide keren tot het eind van het spel geraakt, maar heeft nog nooit gewonnen. Daar wil hij verandering in brengen.
Andrea Boehlke (21)
Andrea ziet zichzelf als een mix tussen J.T., omdat hij ook een harde werker is en een farmer achtergrond heeft, en Parvati omdat zij ook competitief is en plezier kan maken.
David Murphy (31)
Deze advocaat vindt zichzelf perfect. Als hij een kamer binnen komt is hij volgens zichzelf 9 kansen op 10 de meest intelligente persoon daar aanwezig. Hij haat domme mensen.
Ashley Underwood (25)
Deze verpleegster vindt zichzelf mentaal en fysiek sterk genoeg om dit aan te kunnen. Ze is een leiderstype, maar kan ook goed samenwerken als het in haar eigen voordeel is.
Julie Wolfe (50)
Deze brandweervrouw vergelijkt zich met Ashley uit Survivor: China. Een sterke rechttoe rechtaan vrouw die door haar grote mond als eerste werd weggestemd.
Francesca Hogi (36)
Advocate Francesca ziet zichzelf als een combinatie van Cirie en Boston Rob.
Krista Klumpp (25)
Krista wil bewijzen dat een beauty queen en cheerleader het moeilijkste en zwaarste spel ooit kan winnen.
Grant Mattos (29)
Grant is een ex-NFL speler en denkt dit mentaal en fysiek aan te kunnen omdat hij al veel heeft meegemaakt.
Mike Chiesl (31)
Mike heeft in de oorlog in Irak meegevochten. Hij vergelijkt zich met Rudy uit Survivor 1: Borneo omdat niemand door hem geÔntimideerd was en hij er dus niet snel uitgestemd werd.
Kristina Kell (46)
Kristina leerde hoe met haar autistische zoon om te gaan en hem te begrijpen en gebruikt die ervaring om andere gezinnen met autistische kinderen te helpen.
Ralph Kiser (44)
Deze landbouwer ziet zichzelf als een combinatie tussen J.T. en Big Tom. Hij kan alles bouwen, eender waar een vuur starten en mensen alles laten geloven wat hij zegt.
Matt Elrod (22)
Matt wil het spel eerlijk en integer spelen en meent dat het een geweldige ervaring zal zijn om aan Survivor mee te doen.
Sarita White (36)
Sarita is een Visual Effects Producer die zichzelf vergelijkt met Courtney, vanwege haar onbeholpenheid en James omdat hij zo vriendelijk en loyaal is.
Natalie Tenerelli (19)
Deze professionele danseres denkt dat men haar vaak jong en naÔef vinden, maar volgens haar is niets minder waar!
Stephanie Valencia (25)
Als Parvati en Russell een baby zouden krijgen, zou het Stephanie Valencia zijn. Ze is sterk, snel en slim en geeft nooit op.
Phillip Sheppard (52)
Phillip zegt dat hij Federal Agent geweest is. Maar is dat wel zo? Hij wil in ieder geval zijn interview- en onderzoeksvaardigheden in de strijd gooien om het spel te winnen.
Steve Wright (51)
Steve was 13 jaar lang NFL speler bij de Dallas Cowboys en vergelijkt zich met Tom Westman: een gewone, aardige man.
               

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Vanaf 16 januari 2011 op tv in de US. Vanaf 17 januari 2011 te downloaden via de bekende wegen.

Praat mee over Survivor 22: Redemption Island!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 22: Redemption Island op ons forum!!