Survivor 7: Pearl Islands [2003]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als Australië, Afrika, China en Brazilië.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 7: Pearl Islands


Survivor 7: Pearl Islands

Dit zevende seizoen van Survivor staat helemaal in het teken van de piraten. Zo zijn de kampen genaamd naar bekende zeevaarders (Morgan & Drake) en moeten de kandidaten aan de start van de reeks overboord van een schip springen zonder enige bezittingen. Ze stranden dus letterlijk enkel met de kleren die ze op dat moment aan hun lijf hebben.

Dit seizoen werd sinds Survivor 2: The Australian Outback het meest bekeken. Dit kwam mede door een controversiële twist in het spel en door enkele kleurrijke personages in het spel.

Bekijk de intro van Survivor 7: Pearl Islands!

Intro

De kandidaten van Survivor 7: Pearl Islands

De Survivors
Andrew (° 29 juli 1963)
Andrew Savage was ooit samen met zijn vrouw eigenaar van een import/export bedrijf in Zuid-Afrika. Zijn grootste held is Nelson Mandela, die in zijn ogen de enige échte "sole survivor" is.
Burton (° 10 april 1972)
Burton Roberts woont in San Francisco. Zijn grootste helden zijn eigen ouders, die hard gewerkt hebben om er te geraken in het leven. Hij denkt dat hij met zijn kracht en intelligentie een geduchte kandidaat zal zijn in Survivor.
Christa (° 6 november 1978)
Christa Hastie is verloofd met een racecar driver. Haar huidig beroep is computer progammeur, maar als kind werkte ze als model en reisde zo naar Tokio en de Bahamas.
Darrah (° 19 mei 1981)
Darrah Johnson is begrafenisondernemer. Haar motief om aan Survivor mee te doen? Voor de uitdaging en om nieuwe mensen van over heel de wereld te ontmoeten.
Jonny (° 11 maart 1974)
Jon Dalton (aka Jonny Fairplay) werkte ooit als productie assistent van een pro wrestler. Zijn held is Hugh Hefner en zijn drie hobbies zijn meisjes, muziek en televisie.
Lillian (° 3 april 1952)
Lillian "Lill" Morris is het meest trots op het feit dat ze reeds 11 jaar leidster is van de scouts. Ze begon met 7 jongens, maar nu bestaat Troop 617 al uit 78 leden.
Michelle (° 19 januari 1981)
Michelle Tesauro loopt elk jaar in feruari met de Polar Bear Plunge in de ijskoude atlantische oceaan om geld in te zamelen voor de Special Olympics.
Nicole (° 19 september 1978)
Nicole Delma is een gediplomeerd massage therapeute en vindt zich de ideale kandidate omdat ze in de piek van haar fysieke conditie zit, jong, energetisch en medisch getraind is.
Osten (° 10 december 1975)
Osten Taylor woont in Boston en acht zich de beste kandidaat vanwege zijn mentala stabiliteit, geduld, wijsheid, vindingrijkheid en omdat hij God's zege heeft.
Rupert (° 27 januari 1964)
Rupert Boneham werkt als mentor voor probleemjongeren. Voordien heeft hij als grafdelver en barman gewerkt. Als teamspeler, jager en kampeerder denkt hij het ver te schoppen.
Ryan O. (° 6 augustus 1972)
Ryan Opray heeft motorcross en gewichtheffen als hobbies. Zijn held is dan ook David Bailey, een motorcross icoon wiens carrière door een blessure ten einde gedaan werd.
Ryan S. (° 28 maart 1980)
Ryan Shoulders schrijft graag zijn eigen electronic en punk rock muziek, kijkt en maakt graag zelf films en houdt ervan om naar live concerten te gaan.
Sandra (° 30 juli 1974)
Sandra Diaz-Twine is senior office associate bij de Army and Air force Exchange Service. Ze acht zich een goede kandidate omdat ze goed kan improviseren en kennis heeft van jagen.
Shawn (° 20 september 1974)
Shawn Cohen woont in Hollywood met zijn Rottweiler Russty. Samen met zijn tweelingbroer heeft hij een bedrijf opgestart waar mensen hun portfolio's online kunnen zetten.
Tijuana (° 23 juli 1976)
Tijuana Bradley heeft zopas haar ontslag ingediend als pharmaceutical sales representative en werkt nu als serveerster. Tot haar hobbies behoren vissen en sky-diving!
Trish (° 29 oktober 1960)
Trish Dunn is moeder van een tweeling en houdt van marathon lopen, bungee jumping, rotsklimmen, wandelen en alles dat een uitdaging voor haar vormt (ze heeft pas leren snowboarden).

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
via kanaal #survivor-central
   

Praat mee over Survivor 7: Pearl Islands!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 7: Pearl Islands op ons forum!!