Survivor 1: Borneo [2000]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als AustraliŰ, Afrika, China en BraziliŰ.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 1: Borneo


Survivor 1: Borneo

Survivor: Borneo is de allereerste reeks van Survivor. Het is allemaal nieuw en de kandidaten weten nog niet wat hen te wachten staat. De 16 kandidaten worden in twee tribes ingedeeld, namelijk Tagi en Pagong.

Onder de slogan Outwit, Outlast, Outplay werd dit spel gespeeld en sommigen leken daar beduidend beter in te zijn dan anderen... met een keiharde finale als gevolg waar het er hard aan toegaat tijdens het vragenvuur van de juryleden aan de finalisten.

Bekijk de intro van Survivor 1: Borneo!

Intro

De kandidaten van Survivor 1: Borneo

De Survivors
B.B. (░ 18 januari 1936)
B.B. is real estate developer en heeft door die ervaring een constructie bedrijf uit de grond gestampt.
Colleen (░ 6 december 1976)
Colleen studeert Creative Advertising in de Miami Ad School en woont in Florida.
Dirk (░ 15 juni 1976)
Dirk werkt op het zuivelbedrijf van zijn ouders. Hij vindt zichzelf energetisch, grappig en luid en houdt van vissen, dansen en blind dates.
Gervase (░ 2 november 1969)
Gervase is een YMCA Basketbal coach uit Philadelphia. Hij houdt van films, voetbal, basketbal en alles in verband met actrice Salma Hayek.
Greg (░31 december 1975)
Greg studeerde antropologie en is intussen al boot monteur, steenhouwer, restaurant manager en survival skill program director geweest.
Gretchen (░ 7 februari 1972)
Kinderjuf Gretchen uit Tennessee houdt van kamperen, wandelen, kano varen en zwemmen. Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen.
Jenna (░ 16 juli 1977)
Jenna is een alleenstaande moeder uit New Hampshire die zich als energetisch en athletisch omschrijft.
Joel (░ 13 april 1972)
Joel van Little Rock, Arkansas, is een health club assistent. Hij vindt zich zelfzeker en avontuurlijk.
Kelly (░ 24 juni 1977)
Kelly werkt als gid op de Kern River in Nevada. Ze is creatief en zelfzeker en heeft ooit 21 dagen lang met een bootje door de Grand Canyon geroeid.
Ramona (░ 20 januari 1971)
Deze bio-chemiste uit New Jersey houdt van skydiving, kick-boxing, basketbal en karate.
Richard (░ 8 april 1961)
Richard omschrijft zichzelf als verstandig, spontaan en met gevoel voor humor. Hij houdt van eender welke watersport en van kamperen.
Rudy (░ 20 januari 1928)
Deze gepensioneerde marinier uit Virginia heeft nog meegevochten in Vietnam en kan dus zeker zijn mannetje wel staan.
Sean (░ 27 november 1969)
Sean is een neurologist uit New York die zich artistiek bezig houdt met het schrijven poŰzie en een psychologische thriller. Daarnaast doet hij ook aan boksen.
Sonja (░ 28 januari 1937)
Sonja overwon 3 jaar voor de start van Survivor de strijd tegen borstkanker. Ze vindt zich moedig, open en houdt van plezier maken.
Stacey (░ 11 augustus 1972)
Stacey is een procureur uit San Francisco die zichzelf intu´tief, direct en sarcastisch vindt.
Susan (░ 17 augustus 1961)
Deze vrachtwagenchauffeur uit Wisconsin houdt van jagen, zwemmen en vissen. Ze omschrijft zich als gemotiveerd, vindingrijk en flexibel.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
   
via kanaal #survivor-central
   

Praat mee over Survivor 1: Borneo!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 1: Borneo op ons forum!!