Survivor 10: Palau [2005]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als Australië, Afrika, China en Brazilië.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 10: Palau


Survivor 10: Palau

Voor de eerste keer ooit begint een Survivor reeks met 20 kandidaten. Maar of dit lang zo blijft, is maar de vraag... In de eerste aflevering zit namelijk al meteen een twist.

Net zoals in Survivor 7: Pearl Islands, mogen de kandidaten zelf hun kampen indelen. Het ene kamp heet Ulong en het andere Koror.
Hou je vast, want dit seizoen is er eentje met 8 first-times! Acht dingen gebeuren die vóór deze reeks nog nooit in Survivor gebeurd zijn.

Bekijk de intro van Survivor 10: Palau !

Intro

De kandidaten van Survivor 10: Palau

De Survivors
Angie (° 27 maart 1980)
Angie Jakusz werkt als barmeid en is kunstenares. Ze verft met waterverf en gebruikt gevonden voorwerpen in haar creaties. Ze heeft 11 gekleurde tattoos.
Ashlee (° 2 mei 1982)
Ashlee Ashby droomt ervan ooit haar eigen fitness club te openen. Ze is mormoon en het meest trots op het afstuderen aan een seminarie van de Church of Jesus Christ of Latter Day Saints.
Bobby Jon (° 10 mei 1977)
In de lente van 2003 werd Bobby Jon Drinkard door Cosmopolitan Magazine uitgeroepen tot Alabama's meest begeerde vrijgezel. Hij verhuisde naar Los Angeles om een carrière als model uit te werken.
Caryn (° 13 augustus 1958)
Caryn Groedel is afgestudeerd in politieke wetenschappen. Ze houdt van tennis, fietsen, rolschaatsen, lezen en verven en haar favoriete activiteit is tijd doorbrengen met haar drie dochters.
Coby (° 8 september 1972)
Op 17-jarige leeftijd werd Coby Archa gearresteerd wegens diefstal, waardoor hij 7 maanden in de gevangenis zat en 5 jaar voorwardelijk kreeg. Na die gebeurtenis maakte hij bewust de beslissing om zijn leven om te gooien.
Gregg (° 9 januari 1977)
In 2004 beklom Gregg Carey Mount Fuji in Japan. Hij houdt van fotografieen muziek. Hij is het meest trots op het feit dat hij altijd een goede zoon, broer en vriend geweest is.
Ian (° 24 augustus 1981)
Ian Rosenberger traint dolfijnen en is dolfijn-geassisteerde therapeut voor kinderen met een handicap in Key Largo, Florida.
Ibrehem (° 4 maart 1977)
Ibrehem Rahman werkt als ober en tevens als model en acteur in New York en Miami. Hij houdt van eten, koken en geschiedenis studeren.
James (° 8 juli 1971)
James Miller bestuurt een kraan in een staalbedrijf. Hij heeft tevens twee jaar in de US Navy gezeten. Hij houdt van fietsen, gewichtheffen en avontuur opzoeken.
Janu (° 9 mei 1965)
Janu Tornell is hoofd showgirl in een groot hotel in Las Vegas, waar ze zes dagen per week twee shows per avond optreedt. Daarnaast is ze ook model.
Jeff (° 9 februari 1983)
Jeff Wilson is personal trainer en houdt van vissen, paardrijden, jet-skiën en kayakken. Hij omschrijft zich als onvoorspelbaar, verantwoordelijk en leuk.
Jennifer (° 27 februari 1972)
Jennifer Lyon werkt als nanny in Los Angeles en is part-time fotografe. Op 18-jarige leeftijd leerde ze Spaans als uitwisselingsstudente.
Jolanda (° 6 november 1965)
Toen Jolanda "Jo" Jones 13 maanden oud was, pleegde haar vader in haar bijzijn zelfmoord. Hun huurhuis brandde af, twee ooms pleegden zelfmoord, haar tante en broer werden vermoord en verschillende familieleden zitten in de gevangenis.
Jonathan (° 5 september 1981)
Enkele maanden voor de opnames werd bij Jonathan Libby kanker vastgesteld in zijn testikels. Eén van zijn testikels werd daarom verwijderd en hij heeft de kanker overleefd.
Katie (° 28 mei 1975)
Katie Gallagher werkt als advertising executive in radio sales. Ze reisde ooit de US rond met enkel een benzine kaart.
Kim (° 13 maart 1979)
Kimberly Mullen werkte als model en vertegenwoordigde in 2002 Ohio in de Miss USA Pageant. Na 9/11 studeerde ze Arabisch om zo een werelds perspectief te krijgen op verslagen uit het Midden-Oosten.
Stephenie (° 6 december 1979)
Stephenie LaGrossa is erg sportief. Op school beoefende ze lacrosse, veldhockey en zwemmen en momenteel doet ze yoga, pilates en watersporten.
Tom (° 4 januari 1964)
Tom Westman is luitenant van de Ladder Company 108 in Brooklyn bij de New York City Fire Department. Op 11 september 2001 heeft hij samen met zijn departement meegeholpen met de reddingswerken.
Wanda (° 24 augustus 1949)
Wanda Shirk is reeds 28 jaar lerares Engels. Met haar intussen ex-man werd ze pleegouders van 25 kinderen en van uitwisselingsstudenten uit Noorwegen, Duitsland en Oekraïne.
Willard (° 30 november 1947)
Op vijfjarige leeftijd kreeg Willard Smith rheumatische koorts waardoor hij verschillende jaren in een rolstoel en een volledig jaar in een kinderziekenhuis zat. Hij herstelde en ging bij het Marine Corps op zijn 17e.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
via kanaal #survivor-central
   

Praat mee over Survivor 10: Palau!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 10: Palau op ons forum!!