Survivor 13: Cook Islands [2006]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als Australië, Afrika, China en Brazilië.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 13: Cook Islands


Survivor 13: Cook Islands

In het dertiende seizoen van Survivor trekken de kandidaten naar een eilandengroep de Cook Islands.

Dit seizoen staat voornamelijk bekend om zijn controversionele manier van kampindeling. De kandidaten van dit seizoen zijn namelijk ingedeeld op etniciteit namelijk; Afro-Amerikanen, Aziatisch-Amerikanen, Latino-Amerikanen en Blanke-Amerikanen.

Bekijk de intro van Survivor 13: Cook Islands!

Intro

De kandidaten van Survivor 13: Cook Islands

De Survivors
Rebecca (° 31 augustus 1971)
Rebecca Borman is geboren en opgegroeid in Laurelton, New York, waar ze studeerde aan de Jamaica High School. Ze vervolgde haar studie voor drie jaar aan de Montgomery Community College en Essex Community College. Daarna ging ze verder met de studie drama aan Queens College. Naast haar opleiding, was Borman ook actief als danser en deed ze make up voor theater producties.
Sekou (° 9 september 1960)
Geboren en opgegroeid in New York, Sekou Bunch begon op vroege leeftijd met het ontwikkelen van zijn creatieve talenten. Hij was slechts zeven jaar toen één van zijn eerste schilderijen in the Museum of Art in New York hing. Op dit moment is Sekou een professioneel Jazz muziek, doet hij toeren, opnemen en acteren. Hij speelt elektrische bas, dubbele bas, klarinet, gitaar en piano.
Stephannie (° 12 juli 1970)
Stephannie Favor komt uit Columbia, South Carolina. Ze heeft een opleiding marketing afgemaakt maar is op het moment bezig met een verpleegkunde opleiding. Ze doet aan volleybal, jogging, dansen en zingt in een gospelkoor.
Nathan (° 26 juli 1980)
Nathan "Nate" Gonzalez is op dit moment aan het werk als schoenen verkoper. Hij komt uit Staten Island, New York. Hij heeft eerder gewerkt als club promoter, ober en hip-hop artiest. Hij hoopt een carrière in de muziek te verwezenlijken.
Sundra (° 2 januari 1975)
Sundra Oakley is geboren in Queens, New York. Haar ouders zijn Jamaicaans. Ze is op dit moment cocktail serveerster met een acteer carrière in het vooruitzicht. Ze was al te zien in CSI: MIAMI op CBS, "Strong Medicine," "Sex and the City," en verschillende reclames.
Cao Boi (° 10 april 1964)
Geboren in Vietnam, Anh-Tuan "Cao Boi" Bui was een Vietnam oorlog vluchteling op 11 jarige leeftijd. Hij heeft eerder gewerkt als visser, fotograaf, salesman en werkt op dit moment als manager van een nagel salon.
Becky (° 11 september 1977)
Geboren in Flushing, New York, Rebekah "Becky" Lee haar ouders waren immigranten uit Zuid-Korea. Ze is advocaat. Ze doet ook veel sporten zoals Football, Tennis en Yoga.
Yul (° 14 februari 1975)
Yul Kwon is geboren in Queens, New York. Zijn ouders waren immigranten uit Zuid-Korea. Hij heeft na verschillende opleidingen waaronder Law school aan Yale University, veel verschillende banen gehad in law, business en technologie.
Jenny (° 8 mei 1970)
Jenny Guzon-Bae is geboren in Chicago, Illinois. Ze ziet zichzelf meer als een tomboy en speelt dan ook football, softbal, basketbal, klimt in bomen en racete met haar fiets samen met de jongens. Jenny kan goed schrijven.
Brad (° 23 november 1976)
Brad Virata is groot gebracht in een klein dorp Oak Harbor, Washington, Seattle. Hij is de jongste van vijf kinderen en was erg goed in track, football en volleybal. Hij is op dit moment model.
Adam (° 21 augustus 1978)
Adam Gentry is geboren in Virginia Beach, Virginia. Hij werkt in de verkoop. Zijn hobby's zijn uitgaan met vrienden, naar het strand gaan en sporten.
Jonathan (° 5 maart 1962).
Jonathan Penner is een echte New Yorker. Hij is acteur en heeft in verschillende series gezeten. Daarnaast is hij producer, schrijver en director. 
Parvati (° 21 september 1982)
Parvati Shallow is opgegroeid in Vero Beach, Florida. Na het studeren van martial arts werd ze actief als vrouwelijke boxer en cocktail serveerster. Ze heeft ook gewerkt als model.
Jessica (° 22 januari 1979)
Jessica Smith is geboren en opgegroeid in Palo Cedro, California. Ze is performance artiest en designer, voornamelijk op het gebied van vuur optredens. Ze gebruikt haar nickname "Flicka Flame".
Candice (° 12 november 1982)
Candice Woodcock is geboren in Fayetteville, North Carolina. Ze scoorde perfect op het wiskunde deel van de SATs. Ze doet service werk in Afrika en is een pre-med student.
Billy (° 22 april 1970)
Virgilio "Billy" Garcia is geboren in New York en verhuist naar Miami toen hij zeven was. Hier studeerde hij karate, judo en worstelen. Hij is nu ook actief als metal gitarist.
               
J.P. (° 5 september 1975)
Geboren in Santa Monica, California, John "J.P." Calderon is een professioneel volleybal speler. Hij kreeg een volledige beurs en speelt op nationaal niveau.
Christina (° 18 april 1971)
Christina Coria is geboren en opgegroeid in Santa Monica, California. Ze is geboren in een familie van politieagenten en vanzelfsprekend zelf ook één geworden. Haar vader is neergeschoten in een nooit opgeloste moord.
Ozzy (° 23 augustus 1981)
Geboren in Mexico, Oscar "Ozzy" Lusth verhuisde tien keer naar verschillende staten en door centraal Amerika omdat zijn moeder elke keer hertrouwde. Hij is nu een ober in Los Angeles.
Cecilia(° 13 januari 1977)
Cecilia Mansilla is geboren en opgegroeid in Arequipa, Peru. Ze werkt in de techniek. Ze leerde op haar 16de de Engelse taal toen ze naar de VS verhuisde.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
via kanaal #survivor-central
   

Praat mee over Survivor 13: Cook Islands!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 13: Cook Islands op ons forum!!