Linkpagina

 

Op deze pagina staat een overzicht met links naar relevante sites over RealityTV in het buitenland.

Toevoegingen? Stuur een email of PM naar Sprien.

Episode Gemist

EZTV.it
Distributiegroep EZTV plaatst elke dag torrents van vrijwel álle Amerikaanse en Britse televisieseries en documentaires. Mét nieuws, mét TV-gids en mét serieinfo.
EZSports.it
Ook van EZTV: EZSports, wedstrijden uit de Fifa World Cup, de NBA.. je download ze eenvoudig via torrents van deze website.
TV-Links.cc
Een tijdje offline geweest met dank aan Brein, nu weer terug onder een andere link. Films, series, cartoons en animaties.. je bekijkt ze streaming via deze website. Helaas wordt je wel vaak getrakteert op irritante popups, een popupblokker is dus een must!
Sidereel.com
Op een soort wiki-achtige manier kunnen gebruikers zélf links toevoegen naar de populairste Amerikaanse en Britse series. Streaming, overzichtelijk en veel handige mogelijkheden als je gratis lid wordt!
SurfTheChannel.com
Veel reclame, maar ook een heel groot aanbod aan links voor streaming TV-kijken. Een site die weet hoe het moet!

The Big Boys

ABC.com
ABC start here, zo luidt de slogan. Met informatie over series, een uitgebreid forum en exclusieve filmpjes. Jammer dat wij als 'buitenlanders' geen toegang hebben tot de UitzendingGemist-afdeling. dus niet
NBC.com
Bol van informatie, dat staat deze website van NBC. Met het laatste nieuws over je favoriete Realityseries en wel toegang tot het laatste nieuws van NBCN!
CBS.com
De website van het qua kijkcijfers grootste commerciële station van Amerika: CBS. Met series als Big Brother, Survivor en The Amazing Race de grondlegger op het gebied van Reality TV!
FOX.com
FOX, een groeiende zender en met veel gewaardeerde Realityshows zoals het 'oude bekende' American Idol en het nieuwe 'The Moment Of Truth'.