Survivor 12: Panama - Exile Island [2006]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als Australië, Afrika, China en Brazilië.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 12: Panama - Exile Island


Survivor 12: Panama - Exile Island

In het twaalfde seizoen van Survivor gaan we terug naar dezelfde locatie als in Pearl Islands en All Stars.

Tijdens Survivor 10: Palau werd een kandidaat tijdens een aflevering alleen naar een eiland gestuurd. Dat gegeven is dé nieuwe twist van deze reeks. Elke aflevering wordt een kandidaat verbannen naar Exile Island tussen de reward en immunity challenge.

Voor het eerst start Survivor met vier kampen, namelijk de jongere mannen, de oudere mannen, de jongere vrouwen en de oudere vrouwen.

Bekijk de intro van Survivor 12: Panama - Exile Island !

Intro

De kandidaten van Survivor 12: Panama - Exile Island

De Survivors
Aras (° 26 september 1981)
Aras Baskauskas is voormalig professional basketball speler en heeft zo in Litouwen gespeeld. Daarna startte hij een yoga studio op in Kaapstad, Zuid-Afrika. Momenteel werkt hij als yoga instructeur in Santa Monica.
Austin (° 29 april 1981)
Austin Carty is auteur. Hij schreef o.a. Somewhere Beyond Here, Storm of Fireflies en Grays' Sacrifice. Voor een extra inkomen is hij ook model
Bobby (° 20 augustus 1973)
Bobby Mason groeide op in Los Angeles waar hij drie vrienden verloor aan schotwonden. In 1998 deed hij ook mee aan het tv-programma Blind Date.
Bruce (° 17 december 1947)
Bruce Kanegai heeft de zwarte gordel in karate. In 40 jaar heeft hij zo'n 7000 studenten karate geleerd. Hij kwam al vaak met de dood in aanraking, zoals toen hij tijdens een partijtje golf door een ratelslang werd gebeten.
Cirie (° 18 juli 1970)
Toen Cirie Fields hoorde dat ze gekozen was als kandidaat voor Survivor, is ze 15 kilogram afgevallen. Haar hoofdmotivatie om dit spel te winnen is om het leven van haar familie te kunnen veranderen.
Courtney (° 24 mei 1974)
Courtney Marit behaalde het elite level in gymnastiek. Als artieste werkt ze met anderen aan theaterstukken met muziek, vuur, trapezes en stelten. Ze geeft ook les in vuurdansen.
Dan (° 30 december 1953)
Dan Barry is een voormalig austronaut die momenteel robots bouwt voor zijn eigen bedrijf Denbar Robotics. Hij heeft aan drie ruimtevluchten meegedaan en in totaal 734 uren in de ruimte doorgebracht.
Danielle (° 3 juni 1981)
Op 16-jarige leeftijd werd Danielle DiLorenzo gekozen om mee te doen aan de World Gothia Cup (voetbal voor jeugd) en reisde zo naar Duitsland, Zweden en Oostenrijk. Daarnaast werkte ze ook voor het Ford Modeling Agency.
Melinda (° 23 mei 1973)
Nadat Melinda Hyder afstudeerde in Bachelor of Art in muziek, entertainde ze twee jaar bij Six Flags. Daarna tourde ze Europa rond optredend op een cruise schip. Ze werkte ook in Dollywood, vaak samen met Dolly Parton.
Misty (° 25 februari 1981)
In 1999 won Misty Giles de titel van Miss Texas Teen USA. Ze omschrijft zichzelf als avontuurlijk, vastberaden en sexy. Momenteel traint ze om een marathon te lopen.
Nick (° 20 juli 1980)
Nick Stanbury denkt dat hij de ultieme Survivor is omdat hij alles durft te proberen en omdat hij graag leert uit zowel succes als falen. Hij wil aan Survivor meedoen om te reizen, zichzelf te leren kennen en mooie, slimme vrouwen te ontmoeten.
Ruth Marie (° 11 april 1957)
Ruth Marie moet het niet alleen van haar schoonheid hebben (ze werd o.a. bekroond tot South Carolina Watermelon Queen en Cayce West Columbia) maar ook van haar sportiviteit. Ze eindigde van de 59 vrouwen 2e in de loodzware Marathon Des Sables.
Sally (° 10 december 1978)
Na zich vijf keer ingeschreven te hebben, werd Sally Schumann eindelijk gekozen om mee te doen aan haar favoriete tv show. Vorige zomer heeft ze voor het eerst een volledige marathon uitgelopen.
Shane (° 28 november 1970)
Shane Powers denkt dat hij zal winnen vanwege zijn communicatievaardigheden. Hij vindt zich een fysieke concurrent en kan mensen manipuleren zonder dat die hem er daarna voor aankijken.
Terry (° 10 oktober 1959)
Terry Deitz werkte als piloot in de Navy. Zo vloog hij bijvoorbeeld met een F-14. Daarna werd hij door American Airlines als piloot aangenomen. In 2001 ging hij op pensioen.
Tina (° 17 november 1960)
Nadat Tina Scheer hoorde dat ze als kandidaat voor Survivor was gekozen, kwam haar 16-jarige zoon om in een ongeval één week voordat ze moest vertrekken. Ze besloot om alsnog mee te doen om het avontuur verder te zetten dat zij met haar zoon gestart was.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
via kanaal #survivor-central
   

Praat mee over Survivor 12: Panama - Exile Island!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 12: Panama - Exile Island op ons forum!!