Survivor 5: Thailand [2002]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als Australiė, Afrika, China en Braziliė.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 5: Thailand


Survivor 5: Thailand

Het vijfde seizoen van Survivor brengt ons naar het mystieke Thailand. Zestien kandidaten moeten overleven op eilanden midden in de Andaman zee. Helaas voor hen is het Moesson seizoen net begonnen en zullen ze dus regelmatig geconfronteerd worden met zware regenvallen.

Voor de eerste keer werden de teams niet op voorhand gekozen door de productie, maar mogen de twee oudsten van de groep hun teamgenoten selecteren. Dit heeft dus een impact op de hele reeks. Maar het is niet de enige nieuwe twist...

Bekijk de intro van Survivor 5: Thailand!

Intro

De kandidaten van Survivor 5: Thailand

De Survivors
Brian (° 9 maart 1968)
Brian is een topverkoper van tweedehandse wagens. Hij houdt van crossmotor rijden, gitaar spelen en jagen.
Clay (° 30 december 1955)
Clay, die opgroeide in de staat Texas, bezit een eigen restaurant, waar het populairste gerecht hun vriendelijke bediening is.
Erin (° 7 januari 1976)
Erin studeert voeding op de Uniersity of Texas. Ze houdt van wakeboarden en yoga, is single en woont met haar twee honden Payton en Bailey.
Ghandia (° 3 januari 1969)
Ghandia bezit samen met haar man Sly een schoonheidssalon. Ze omschrijft zichzelf als een harde werker, slim, sterk, open minded, eerlijk en oprecht.
Helen (° 28 april 1955)
Helen werd geboren in Honolulu, Hawai. Ze werkt bij de US Navy als water survival instructrice.
Jake (° 21 augustus 1941)
Jake werkte in de immobiliėn in Dallas, maar verhuisde in 1995 naar Colorado en werd er General Manager van een Outdoor Adventure bedrijf.
Jan (° 31 oktober 1948)
Jan is lerares die houdt van lopen in triathlons, tennis, golf en vissen. Met haar echtgenoot Bill heeft ze vijf kinderen.
Jed (° 5 december 1976)
Jed studeert aan de tandartsenschool en houdt daarmee de familietraditie in ere. Zijn vader en twee broers zijn namelijk ook tandarts.
John (° 21 februari 1962)
John is pastoor van een kerk met 2700 leden. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen. John houdt van vissen met een speer, jagen met geweer en pijl en boog en country liedjes schrijven.
Ken (° 20 juni 1972)
Deze politieman uit New York City. Hij beschrijft zijn perfecte dag als 10 september 2001 en zijn helden zijn de mensen die hun leven hebben gegeven om anderen te redden op 12 september 2001.
Penny (° 24 april 1975)
Penny was cheerleader op de University of Maryland en stond in februari 1955 op de cover van het American Cheerleader Magazine.
Robb (° 12 september 1978)
Robb is barman bij een populaire lounge. Hij eet rood vlees noch zuivelproducten, maar wel drie tot vijf maal per week sushi.
Shii Ann (° 24 januari 1974)
Shii Ann werd geboren in Taipei, Taiwan en emmigreerde met haar ouders naar de Verenigde Staten toen ze acht jaar was.
Stephanie (° 15 november 1972)
Stephanie werkt bij de brandweer, maar wil ook haar studies biologie vervolledigen. Ze vindt zichzelf athletisch, avontuurlijk en romantisch.
Tanya (° 29 november 1974)
Als sociaal werker werkt Tanya met seksueel en fysiek misbruikte kinderen. Ze won verschillende prijzen voor haar hardloop prestaties.
Ted (° 28 december 1964)
Ted speelde ooit mee in de NFL (National Football League) met de Dallas Cowboys. Nu werkt hij als Software Development Manager bij een groots computeredrijf.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
via kanaal #survivor-central
   

Praat mee over Survivor 5: Thailand!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 5: Thailand op ons forum!!