Realitynet

Doe mee en word actief lid!

Realitynet is een platform geheel gemaakt voor en door fans. Een grote groep mensen vinden hun weg naar onze sites die programma's als Wie Is De Mol?, Expeditie Robinson en De Mol ondersteunen. Het actief houden van het forum, de sites informatief up to date houden en zorgen dat de sites er aantrekkelijk uitzien brengt een hele hoop werk met zich mee. Zo hebben we nu een paar talenten in huis die té gekke overzichten maken, informatie verzamelen op pagina's, actief meedenken aan nieuwe mogelijkheden en bezoekers die de energie kunnen vinden om hele spellen, zoals Survivor en Wie is de Mol Online, te verzinnen om op het forum te spelen met andere bezoekers.
Je kunt je dus wel voorstellen dat we continu op zoek zijn naar diehard-fans die zich in hun vrije tijd willen inzetten voor Realitynet.

Ben jij iemand die een beetje goed overweg kan met taal, met plezier computertechnisch bezig bent, het leuk vindt om pagina's up to date te houden of alleen maar gewoon staat te stuiteren om mee te helpen met wat dan ook,.... meld je aan bij Molcrazy en geef meteen op waar je interesse ligt en wat je zoal kan. Lees alleen eerst nog even onderstaande richtlijnen voor actieve leden door, dan weet je een beetje wat we van je verwachten. Wie weet behoor jij op een dag ook tot dat cluppie.

Vacature alert!
We zijn op zoek naar iemand die één van de volgende specialiteiten heeft:
-> Global Moderator/ Widm moderator
-> Technische ondersteuning
-> Hand-spandiensten voor Expeditie Robinson en/of Wie is de Mol

Wat houdt het nou allemaal in en wat verwachten wij van je?

Algemeen
Actieve leden zijn leden die zich actief inzetten voor Realitynet op welke manier dan ook in de vorm van bijdrages en feedback. Bijdrages kunnen zijn:
 • Invullling of aanvulling van artikelen, columns, verslagen, etc. en deze eventueel invoeren in de CMS
 • Actief houden van het forum door mee te helpen met pools, funstuff, spellen etc.
 • Zorgen voor aantrekkelijke sites met jouw photoshop skills, plaatjes, logo's, smileys etc.
 • Technische ondersteuning
 • Het modereren van forums of chats
 • Het zoeken van informatie in de vorm van links, artikelen, achtergronden, etc. die gebruikt kunnen worden in een van de pagina's.
 • Het helpen bij organisatie van fysieke activiteiten, zoals fandagen etc.

Fora
Actieve leden hebben toegang tot de volgende extra fora:
 • Algemeen Actieve Leden forum
 • Diverse Actieve Leden fora specifiek voor de diverse Realitynet sites.
 • Documentatieforum

Verantwoordelijkheden
Actieve leden hebben volledige vrijheid in de wijze waarop ze actief worden en voor welke site. Zoals genoemd lopen de bijdragen uiteen van het schrijven van teksten tot het helpen bij modereren. De voorwaardes die worden gesteld aan actieve leden zijn de volgende:
 • Ieder Actief Lid krijgt ruim de tijd om te acclimatiseren in de actieve ledenomgeving en te wachten op een leuke, uitdagende taak. Wel wordt er veel waarde gehecht aan een team dat actief is en actief blijft. De groep kan daarom de AL-status in overleg opheffen mocht ze van mening zijn dat een Actief Lid te lang niet actief is (geweest). Dit zal echter nooit zomaar zonder reden gebeuren.
 • Actieve Leden die langer dan 2 maanden niet actief willen of kunnen zijn om wat voor reden dan ook, wordt gevraagd dit van te voren kenbaar te maken. In overleg met de overige Actieve Leden zal een actief lid dan (in elk geval tijdelijk) teruggezet worden naar forumlid. Zodra de mogelijkheid/tijd om weer actief te worden zich weer aandient, kan een voormalig Actief Lid dit aangeven bij Molcrazy.
 • Iets wat voor alle leden die actief zijn geldt, is dat je datgene wat je zegt te doen ook nakomt. Als je iets om wat voor reden dan ook niet kunt nakomen, meld dat dan zo spoedig mogelijk aan degene met wie je afgesproken hebt dat te doen, zodat diegene tijdig voor vervanging kan zorgen.