Survivor 11: Guatemala [2005]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als Australië, Afrika, China en Brazilië.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 11: Guatemala


Survivor 11: Guatemala

Achttien kandidaten trekken in dit elfde seizoen van Survivor naar Guatemala naar de ruïnes van de Mayaanse samenleving. De ondertitel van dit seizoen is dan ook "The Mayan Empire". Zestien kandidaten staan klaar om aan dit avontuur te beginnen, maar dan blijkt dat twee oude bekenden voor een tweede keer mee zullen doen!

De temperatuur liep vaak op tot meer dan 43° C, wat in sommige opdrachten een zware tol eiste. Al op dag 1 worden veel kandidaten ziek van een combinatie van de hitte en fysieke inspanning.

Bekijk de intro van Survivor 11: Guatemala!

Intro

De kandidaten van Survivor 11: Guatemala

De Survivors
Amy (° 5 november 1965)
Amy O'Hara is de eerste vrouwelijke sergeant in de geschiedenis van de Police Department van haar dorp. Ze speelde in een verleden professioneel voetbal en blijft fysiek actief bezig.
Blake (° 5 mei 1981)
Blake Towsley werkt als makelaar en model. Zijn held is Lance Armstrong omdat hij houdt van mensen die uit hun luie zetel komen en hun dromen waarmaken.
Bobby Jon (° 10 mei 1977)
Bobby Jon Drinkard was één van de laatste twee kandidaten van zijn kamp in Survivor 10: Palau. Hij krijgt nu een tweede kans om zichzelf te bewijzen.
Brandon (° 22 januari 1983)
Brandon Bellinger werd geboren en getogen op een boerderij in Manhattan, Kansas. Hij is landbouwer en paardenfokker. Om zijn hoogtevrees te overwinnen beklom hij ooit een metershoge radiomast.
Brian (° 10 februari 1983)
Brian Corridan studeerde af in de psychologie. Voor 1 miljoen dollar is hij bereid om zijn moraal aan de deur te zetten en psychologische spelletjes te spelen: liegen, bedriegen en flirten.
Brianna (° 29 oktober 1983)
Brianna Varela is single en werkt als verkoopster in kleinhandel. Ze is tevens make-up artieste en woont in Edmonds, Washington.
Brooke (° 30 juli 1979)
Brooke Struck  woont nu in de US, maar ze heeft ook in Spanje en UK gewoond. Ze vindt zichzelf enthousiast, gedreven en intelligent en denkt dat dat goede vaardigheden zijn om onmisbaar te worden in het kamp.
Cindy (° 28 juni 1974)
Cindy en haar zus Mindy Hall zijn een identieke tweeling. Cindy werkt in de dierentuin en traint dieren en heeft zich sinds Survivor 2: The Australian Outback al vier keer ingeschreven als kandidaat.
Danni (° 13 juli 1975)
Danni Boatwright werd derde in de Miss Teen USA pageant in 1992. In 1996 deed ze mee aan Miss USA en werd ze tweede. Als internationaal model reisde ze naar Italië, Engeland, Frankrijk, Mexico, Zuid-Afrika, Australië en Tunesië.
Gary (° 21 augustus 1958)
In 1980 werd Gary Hogeboom als quarterback in de NFL bij de Dallas Cowboys aangenomen. Na zes jaar speelde hij bij de Indianapolis Colts en daarna nog een jaar bij de Phoenix Cardinals en een jaar bij de Washington Redskins.
Jamie (° 26 januari 1981)
Jamie Newton is waterski instructeur voor een zomerkamp voor kinderen. Hij overweegt ook carrière te maken als acteur. Zo verscheen hij in 2003 in "All My Children".
Jim (° 7 januari 1942)
Jim Lynch is de jongste van acht kinderen. Samen met zijn vrouw reisde hij naar India, Tibet, de Himalaya en Annapurna regio's in Nepal. In april 2004 beklom hij de Mount Huena in Peru.
Judd (° 13 september 1970)
Judd Sergeant IV heeft een identieke tweelingsbroer, Timmy. Hij omschrijft zichzelf als een sterke leider die iedereen aan het lachen zal kunnen brengen.
Lydia (° 19 januari 1963)
Omdat haar vader voor de US Marine Corps in Japan zat met het gezin, werd Lydia Morales in Japan geboren. Later verhuisden ze naar het thuisland van haar vader: Puerto Rico. Maar nadat ze een US Army soldaat huwde, verhuisde Lydia naar de US.
Margaret (° 5 juni 1962)
Margaret Bobonich studeerde af als verpleegster en werkt samen met andere medische professionelen in een organisatie voor families die anders geen dokter kunnen betalen.
Morgan (° 24 november 1983)
Morgan McDevitt ziet zichzelf als een artieste met een entertainende persoonlijkheid. Ze denkt dat ze het einde zal halen omdat ze vindingrijk is en slinks kan spelen terwijl de rest denkt dat ze een lieve teamspeler is.
Rafe (° 8 januari 1983)
Rafe Judkins werd opgevoed in een Mormoonse familie. Hij houdt van reizen en heeft alle 50 Amerikaanse staten en 14 landen bezocht. Hij woonde zelfs zeven maanden in Sydney, Australië.
Stephenie (° 6 december 1979)
Stephenie LaGrossa was één van de laatste twee kandidaten van haar kamp in Survivor 10: Palau. Ze gaat nu deze tweede kans om zichzelf te bewijzen.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
via kanaal #survivor-central
   

Praat mee over Survivor 11: Guatemala !

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 11: Guatemala op ons forum!!