Survivor 6: The Amazon [2003]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als Australië, Afrika, China en Brazilië.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 6: The Amazon


Survivor 6: The Amazon

In dit zesde seizoen van Survivor trekken de kandidaten naar het grootste regenwoud op aarde, verantwoordelijk voor 15% van de zuurstof ter wereld. Het is de meest mysterieuze plaats op de wereldbol: The Amazon.

Voor de eerste keer in Survivor worden de kandidaten in dit zesde seizoen verdeeld in een mannenkamp en een vrouwenkamp. Deze reeks staat ook bekend voor de eerste deelname ooit in reality tv van een kandidaat met een handicap.

Bekijk de intro van Survivor 6: The Amazon!

Intro

De kandidaten van Survivor 6: The Amazon

De Survivors
Alex (° 16 mei 1970)
Alex Bell traint mensen om aan triathlons deel te nemen. Hij is er het meest trots op dat hij, na drugs en alcoholproblemen in zijn tiener- en twintigerjaren, zijn leven helemaal heeft kunnen beteren.
Butch (° 28 augustus 1952)
Butch Lockley is directeur op een middenschool die houdt van jagen, watersport en wandelen. Het meest trots is hij op het opvoeden van zijn drie kinderen.
Christy (° 13 september 1978)
Christy Smith is doof. Ze doet mee om te laten zien dat doven even goed kunnen survivallen als horenden en om een miljoen dollar te winnen.
Daniel (° 29 november 1975)
Daniel Lue heeft een zwarte gordel in Wu Shu Kung Fu. Hij spreekt vloeiend Mandarijns en Kantonees, maar ook Frans en Spaans en natuurlijk Engels.
Dave (° 16 januari 1979)
Dave Johnson is een raketgeleerde bij NASA's Jet Propulsion Laboratory die zichzelf beschrijft als spontaan, logisch en alomtegenwoordig. Als hij een superheld zou zijn, wil hij James Bond zijn.
Deena (° 12 februari 1967)
Deena Bennet is afgevaardigd procureur in de Sexual Assault Child Abuse Unit. Als ze de 1 miljoen dollar wint, laat ze nieuwe vloer in haar huis leggen.
Heidi (° 29 oktober 1978)
Heidi Strobel studeert lichamelijke opvoeding. Mocht ze het geld winnen, dan gebruikt ze dat ook om de leningen voor haar studies af te betalen en om een auto te kopen.
Janet (° 18 november 1955)
Janet Koth is een verpleegster die zich wil toeleggen op hypnose. Met het miljoen zou ze haar familie op een extravagante vakantie naar Hawaï trakteren.
Jeanne (° 6 januari 1962)
Jeanne Hebert wil bewijzen dat een getrouwde 40-jarige vrouw met drie kinderen, een hond en een full-time baan een ultieme survivor kan zijn.
Jenna (° 15 februari 1981)
Jenna Morasca is freelance model voor zwemkleding en doet ook mee aan Miss verkiezingen. Haar hobbies zijn paardrijden, slapen en bij haar huisdieren zijn.
Joanna (° 29 april 1971)
Joanna Ward werkt als consulent op een school en is tevens aerobics instructrice. Haar grootste hobby is het aanbidden en prijzen van Onze Heer Jezus Christus.
Matthew (° 24 juli 1969)
Matthew Von Ertfelda werd geboren in Hong-Kong. Hij heeft Mandarijns Chinees gestudeerd en bezit bovendien een culinair diploma van een befaamde gastronomische school in Parijs.
Rob (° 20 oktober 1978)
Rob Cesternino werkt als computer project coordinator voor een verzekeringsbedrijf. Zijn favoriete hobbies zijn moppen vertellen, sport kijken en karaoke zingen.
Roger (° 26 september 1946)
Roger Sexton stopte in 1966 met zijn studies om met de US Marine Corps in Vietnam te gaan vechten. Momenteel is hij vice-president van een groot bouwbedrijf.
Ryan (° 13 februari 1979)
Ryan Aiken probeert een carrière uit te bouwen als model en acteur. Hij is het meest trots over het feit dat hij vroeger overgewicht had en bewust heeft gekozen om zijn lichaam te verbeteren en verantwoordelijk om te gaan met zijn fysiek.
Shawna (° 28 juli 1979)
Shawna Mitchell heeft in Tanzanië gestudeerd en ook tijdelijk in een sport marketing bedrijf in Londen gewerkt. Ze speelt al voetbal sinds ze drie jaar oud was.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
via kanaal #survivor-central
   

Praat mee over Survivor 6: The Amazon!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 6: The Amazon op ons forum!!