Survivor 19: Samoa [2009]

Wat is Survivor?

Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als AustraliŰ, Afrika, China en BraziliŰ.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.

Survivor 19: Samoa


Survivor 19: Samoa

Dit negentiende seizoen van Survivor bevat volgens CBS "the biggest villain ever" (de grootste schurk ooit). Er doen niet minder dan twintig kandidaten mee!

De kampen moeten al meteen een leider aanduiden die alle beslissingen voor het kamp moet maken.

Bekijk de promo van Survivor 19: Samoa!

Intro

De kandidaten van Survivor 19: Samoa

De Survivors
Ashley (░ 27 februari 1987)
Ashley Trainer omschrijft zichzelf als grappig, makkelijk in de omgang en flirterig, met de nadruk op flirterig. Ze wil het flirten gebruiken om zich geliefd te maken en om de mannelijke kandidaten te manipuleren.
Ben (░ 28 augustus 1980)
Als opzichter van een bar en mixologist van drank heeft Ben Browning vaak een meisje aan elke arm. Hij beweert dat hij nog nooit afgewezen werd. Hij houdt niet van cry babies.
Betsy (░ 20 maart 1961)
Betsy Bolan droomde er al haar hele leven van om politie agente te worden en op haar 47e heeft ze die droom waargemaakt. Hoewel haar bijnaam "Officer Friendly" is, is ze niet na´ef.
Brett (░ 27 ndecember 1986)
T-Shirt Designer Brett Clouser denkt dat zijn flirterig gedrag met vrouwen ofwel zijn grootste troef, ofwel zijn grootste hinder zal zijn in Survivor.
Dave (░ 13 augustus 1971)
Fitness Instructeur "Danger" Dave Ball heeft een opvliegend karakter, maar hij is ook intelligent. Hij is fitter dan hij ooit geweest is en hoopt dat hij zo ver zal komen in het spel.
Elizabeth (░ 24 november 1977)
Elizabeth Kim werd geboren in Zuid-Korea, maar ze leeft nu de Amerikaanse Droom. Ze weet nog niet of ze haar medekandidaten zal vertellen over de grote scholen en universiteiten waar ze heeft gestudeerd en over het feit dat ze procureur is.
Erik (░ 13 april 1981)
Womanizer Erik Cardona beweert dat hij zonder problemen met vijf vrouwen tegelijk verkering kan hebben. Ook vrouwen die bezet zijn, jaagt hij graag. Volgens hem is er niets leukers dan een andere man zijn liefs af te pakken.
Jaison (░ 25 septmber 1980)
Jaison Robinson werd door Cosmopolitan Magazine uitgeroepen tot Mr. California. Naast fysieke activiteiten zoals o.a. basketbal, speelt hij ook graag piano en cello.
John (░ 16 augustus 1984)
John Fincher is rocket scientist en zijn favoriete hobby is winnen. Hij bezit de analytische vaardigheden om een strategisch spel te spelen en als ex semi-pro voetballer zal hij ook op fysiek gebied een bedreiging vormen.
Kelly (░ 26 december 1984)
Haarstyliste Kelly Sharbaugh omarmt het leven. Ze heeft enkele tattoos die een paar facetten van haar persoonlijkheid en leven weerspiegelen, zoals het woord cuidado (Spaans voor "voorzichtig") op haar arm.
Laura (░ 30 juli 1970)
Laura Morett is 39 en heeft drie kinderen en een 2-jarig kleinkind. Door gelijke geloofs- en politieke overtuigingen en het feit dat haar dochter op 18-jarige leeftijd een baby kreeg, vergelijkt ze zich met een fitte versie van Sarah Palin.
Marisa (░ 26 juli 1983)
Marisa Calihan kent al wat van overleven. Ze leerde veel survival vaardigheden van haar vader. Door op te groeien met acht broers en zussen, leerde ze snel hoe ze voor zichzelf moest zorgen.
Mick (░ 10 mei 1976)
Mick Trimming is een slimme, grappige en charmante dokter. Het gekste dat hij zou doen als hij het geld zou winnen is om een dakloze een tong bad te geven...
Mike (░ 13 maart 1947)
Mike Borassi is een personal chef die houdt van tuinieren, lezen en tijd met vrienden doorbrengen. Om zich voor te bereiden voor Survivor heeft hij getraind met een personal trainer.
Monica (░ 14 juli 1984)
Monica Padilla wil haar schoonheid gebruiken in Survivor en beweert dat ze zelfs ijsblokjes aan een Eskimo kan verkopen. Ze wil haar tegenstanders goed bestuderen om te weten hoe ze hen vervolgens kan elimineren.
Natalie (░ 22 april 1983)
Natalie White is ervan overtuigd dat haar ambitieuze karakter haar zal helpen in dit spel. Hoewel ze een typische Southern Belle is, zal ze er niet voor terugdeinzen om haar handen vuil te maken.
Russell H (░ 10 oktober 1973)
Russell Hantz bezit een oliebedrijf en het feit dat hij een ontbrekende tand niet laat vervangen, spreekt al boekdelen over zijn persoonlijkheid. Hij wil aan de wedstrijd meedoen om "die idioten te laten zien hoe het moet."
Russell S (░ 17 februari 1967)
Russell Swan is een passioneel man die er niet tegen kan als specifieke groepen veralgemeend worden. Hij heeft veel over om te winnen en heeft plechtig beloofd zijn dreadlocks te laten knippen als hij de winnaar wordt.
Shannon (geboortedatum onbekend)
45-jarige Shannon Waters is de eerste vrouwelijke Marine sergeant in Survivor. Om zich voor te bereiden is ze 35 kilo afgevallen, maar ze vreest dat het moeilijk wordt om "under the radar" te blijven.
Yasmin (geboortedatum onbekend)
De bijnaam van Yasmin Giles is "Sassy Yassy" en ze is klaar om iedereen te laten zien waarom. Volgens haar heeft ze genoeg levenservaring om alles aan te kunnen. Haar motto: never quit and quitters never win.

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Vanaf 17 september op tv in de US. Vanaf 18 septemer te downloaden via de bekende wegen.

Praat mee over Survivor 19: Samoa!

Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 19: Samoa op ons forum!!