ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
400 gasten en 0 vaste bezoekers ()
Activiteitenagenda
6 Juli
Forum Zomersoap
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Survivor 4: Marquesas [2002]

punaise

Wat is Survivor?

punaise
Survivor

Survivor is de Amerikaanse versie van het Zweedse format Expedition Robinson. Meestal vindt het overleven plaats op een strand, maar Survivor blijft niet alle reeksen op dezelfde locatie, zoals bij Expeditie Robinson vaak wel het geval is. Het werd al opgenomen in landen als Australië, Afrika, China en Brazilië.

Door de aanhoudend hoge kijkcijfers wordt Survivor aanzien als de moeder van de Amerikaanse reality tv. Vanwege die hoge kijkcijfers blijft de reeks voortbestaan. Al meer dan 17 reeksen passeerden het beeldscherm en door vernieuwende toevoegingen in het spel blijft elke reeks aangenaam om te kijken. Presentator Jeff Probst heeft in ieder geval een contract getekend tot en met 20 reeksen.

De winnaar van de eerste reeks, die vooral naar het woord 'Outwit' ( = te slim af zijn) keek in het logo van Survivor, zette de toon voor bijna alle andere reality reeksen in Amerika. Door allianties aan te gaan, maar ze later te verraden, won de persoon de reeks. Sindsdien wil iedereen het op dezelfde manier aanpakken, wat voor veel spannende en dramatische momenten zorgt.
 

punaise

Survivor 4: Marquesas

punaise

Survivor 4: Marquesas

De Marquesas eilanden zijn deel van de mystieke eilanden van Tahiti. Duizenden mijl van het vasteland verwijderd worden hier weer zestien nieuwe kandidaten gedropt voor 39 dagen.

Deze keer krijgen de kandidaten geen eten en drinken. Ze starten dus zonder enig rantsoen en krijgen ook geen lucifers! Enkel 2 machete's, 2 kookpotten, 2 lege waterkannen, 1 pan, 1 mes en 1 vergrootglas.

De nieuwe twist in dit seizoen bestaat erin dat een kandidaat die na de samensmelting individuele immuniteit heeft gewonnen, deze mag afstaan aan een andere kandidaat. Bovendien is er een nieuwe keiharde regel in geval van gelijkspel op Tribal Council...
 

punaise

Bekijk de intro van Survivor 4: Marquesas!

punaise
Intro

 

punaise

De kandidaten van Survivor 4: Marquesas

punaise
De Survivors
Gabriel (° 1 juli 1978)
Gabriel's hobbies zijn lezen, schrijven, voetballen, kamperen en nieuwe talen leren. Hij spreekt dan ook vloeiend Frans en kent nog drie andere talen buiten het Engels.
Gina (° 7 februari 1973)
In 1996 won Gina de Florida Watermelon Queen en een jaar later zelfs de National Watermelon Queen. En in 1998 won ze de jaarlijkse zaadjes-tuffen wedstrijd...
Hunter (° 5 juli 1968)
Tijdens zijn carrière in de US Navy heeft Hunter een totaal van 2000 vlieguren opgebouwd. Momenteel werkt hij nog als piloot.
John (° 14 juni 1965)
John was nog meer net begonnen met zijn studies recht op de Creighton University School of Law, toen hij hoorde dat hij aan Survivor mee mocht doen en prompt zijn studies pauzeerde.
Kathy (° 6 januari 1955)
Makelaar Kathy's hobbies zijn o.a. skiën, zeilen, fietsen en vliegvissen. Ze heeft voor de American Lung Association de USA rondgefietst en dat heeft 1.5 miljoen dollar opgebracht.
Neleh (° 19 februari 1980)
Ze werd genaamd naar haar grootmoeder (Helen, maar dan achterstevoren). Ze is make-up artist voor een groot cosmetica bedrijf en houdt van country dansen, kamperen en nieuwe plaatsen ontdekken.
Paschal (° 5 maart 1945)
Paschal heeft een militaire achtergrond met kolonel als hoogste rank. Hij houdt van joggen, reizen en kijkt graag naar athletische evenementen.
Patricia (° 8 april 1952)
Als beroep bouwt Patricia zware vrachtwagens voor een groot bedrijf. In 1996 werd ze geselecteerd om als vrijwilliger mee te werken bij de Summer Olympics in Atlanta.
Peter (° 17 januari 1957)
Peter woont nog steeds in het huis waar hij is opgegroeid in Millis, Massachusetts. Hij houdt van hockey, watersport en reizen.
Rob (° 25 december 1975)
Rob, uit Boston, is een erg sportieve kerel. Hij besloot in 2000 om mee te doen aan de Boston Marathon zonder enige voorbereiding. Hij beëindigde hem wel, maar kon tot drie dagen daarna niet meer lopen.
Robert (° 19 juni 1963)
Robert DeCanio, bijnaam The General, is limousine chauffeur en woont in Flushing, New York. Hij heeft één oudere broer en één jongere zus.
Sarah (° 11 augustus 1977)
Sarah werd geboren in Alaska. Ze heeft elke staat in de US bezocht en houdt van rotsklimmen, dansen en reizen.
Sean (° 20 augustus 1971)
Sean werd geboren in Harlem, New York en werkt als leraar op een Junior High School, waar hij tevens basketball coach is.
Tammy (° 3 juli 1972)
Misdaadjournaliste Tammy schreef stukken over Nelson Mandela, Hillary Clinton en over de kijk van Arizona op de terroristische aanslagen op 9/11.
Vecepia (° 9 december 1985)
Vecepia heeft zes jaar in het US Air Force gezeten en deed dienst in Turkije tijdens Desert Storm.
Zoe (° 17 maart 1966)
Zoe Zanidakis is één van de negen generaties in haar familie die sinds begin 18e eeuw op Monhegan Island, Maine een visserij runt.
 

punaise

Hoe download/bekijk ik de afleveringen?

punaise
Torrent [?]
mIRC [?]
Streaming [?]
Watch Online
via kanaal #survivor-central
   
 

punaise

Praat mee over Survivor 4: Marquesas!

punaise
Nieuwsgierig geworden na de trailer? Wie is jouw favoriet en wie totaal niet? Ergens een razendsnelle torrent gevonden?

Praat mee over Survivor 4: Marquesas op ons forum!!
 

RealityWorld - RealityWorld.org is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.377 seconden met 15 queries.