Auteur Topic: Survivor South Africa: Return of the Outcasts  (gelezen 18 keer)

Offline Hadewychisdemol

  • Winnaar Widmonline All-Stars
  • Forumlid
  • Mol Online 2018
Survivor South Africa: Return of the Outcasts
« Gepost op: 16-01-2022, 16:08:56 »

Deze zomer komt Survivor South Africa met een Second Chance seizoen! Voor het eerst in Zuid-Afrika keren kandidaten uit eerdere seizoenen terug voor een tweede kans om Survivor te winnen. Winnaars zullen we dus niet terugzien, en waarschijnlijk ook geen verliezend finalisten. Er is verder nog niets bekend over de cast en de opnames, deze aankondiging was gedaan voor de omikronvariant uitbrak. Vooralsnog zijn er geen berichten die de officieel aangekondigde release in juli 2022 tegenspreken.

Een mooie reden om Survivor South Africa terug te kijken dus! We zullen sowieso kandidaten uit seizoen 6 (Philippines), 7 (Island of Secrets) en 8 (Immunity Island) terugzien en een productielid heeft aangegeven dat ook kandidaten van voor de reboot in aanmerking komen. Dat zullen er waarschijnlijk minder zijn, maar zeker van seizoen 5 (Champions, uit 2014) verwacht ik wel wat returnees te zien.

Wie hopen jullie terug te zien? Graag in spoilertags zetten en aangeven over welke seizoenen je het hebt. Waarschuw daarbij ook voor eventuele verdere spoilers die je benoemt over die seizoenen, omdat maar weinig mensen alles gezien hebben.
Een Gouden Kalf, staande ovaties en een optocht door een stad naar keuze.

Offline wouterv

  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
Re: Survivor South Africa: Return of the Outcasts
« Reactie #1 Gepost op: 16-01-2022, 16:30:04 »
Ik heb gelezen dat er geen mensen komen die FTC gehaald hebben.

Wie wil ik zien:

S6
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

S7
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

S8
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
klaar voor de strijd