Auteur Topic: The Amazing Race 13  (gelezen 5103 keer)

Offline Terloops

  • Forumlid
The Amazing Race 13
« Gepost op: 20-03-2012, 23:15:30 »
Wat me steeds vaker opvalt, is hoezeer ik me erger aan de domheid van de kandidaten. Je zou toch verwachten dat ze mensen screenen bij het casten. Maar toen besefte ik me dat het waarschijnlijk minder leuke tv zou opleveren als geen van de kandidaten (grote) fouten zou maken. Ook kan ik me voorstellen dat je onder hevige stress soms vreemde dingen doet, maar sommige dingen zijn wel erg dom.

Dingen waar ik me over opwond in dit seizoen:

- Als je als opdracht krijgt: Kruip deze stenen trap met heel veel treden omhoog op handen en voeten en als je boven bent krijg je een vraag, beantwoord je deze correct krijg je de volgende clue en zo niet dan moet je de trap met al die treden opnieuw doen. Ra ra wat zou dan de vraag .. en guess what .. ze wisten het antwoord niet.

- Als je een lange muur hebt met allerlei clues en aan het einde van die muur 16 mogelijke antwoorden waar je 1 uit moet kiezen en dan weer helemaal terug bij het begin van die muur moet voorleggen aan iemand .. wat belet je dan om ze allemaal even op te schrijven en na slechts 1 keer heen en weer lopen allemaal voor te lezen en de volgende clue te ontvangen? Er waren maar een paar die erop kwamen.

- Als je steeds 30 minuten kunt vliegen met een ultralight (brandstof is dan op) waarbij je een woord moet ontdekken op de grond en alle teams die na je starten meteen in 1 vlucht het antwoord hebben dan kan je als partner op de grond toch in ieder geval bijhouden uit welke richting all die mensen met het goede antwoord komen vliegen....?

- En mensen die weigeren om locals de weg te vragen terwijl ze al een uur zonder progressie ronddwalen...

- En zo te zien aan de teams die de winnaars verwelkomden, was het team die al hun geld en hun paspoorten in een taxi hadden liggen er niet bij. Hoe kan je in helemsnaam dat buideltje af doen in een taxi? De enige reden dat je afscheid van dat ding neemt moet toch zijn omdat er een gun op je hoofd gericht is?

Tja, toch heb ik me wel vermaakt hoor. De reden dat het zo lekker wegkijkt is omdat het zo'n luchtig programma is waarbij je als kijker niet echt goed hoeft op te letten. Dit was tevens het laatste seizoen dat ik nog niet gezien had. Vanaf nu moet ik net als iedereen gewoon een week of langer wachten op de volgende aflevering.

Offline KD.

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Make ONDERTITELS great again!
Re: The Amazing Race 13
« Reactie #1 Gepost op: 2-08-2014, 10:50:29 »
Ik heb dit seizoen gisteren afgekeken. :)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Overigens ben ik van mening dat de ondertitels niet vernietigd hadden moeten worden.