ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
Realitynet, Tossbot
Nu online
363 gasten en 11 vaste bezoekers (Mootje78, Orphen89, Micius, sopske, 053Timo, spechteke, Heinz, Avogadro, Brtdm, Kaaasje, FrankLapidus)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
Doe nu mee!
Ranking the Forummers
Nu bezig!
RN-wedkantoor Olympische winterspelen
Vanaf 1 Maart
RN Songfestival: Inschrijven
Vanaf 1 Maart
Wie is de Mol Online 2018: Inschrijven
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Realitynet

Door: RN crew

punaise

Doe mee en wordt actief lid!

punaise
Realitynet wordt steeds groter. Steeds meer mensen vinden hun weg naar onze sites die programma's als Wie Is De Mol?, Expeditie Robinson en Peking Express ondersteunen. Het laat zich raden dat dit een hele hoop werk met zich mee brengt en we steeds meer mensen kunnen gebruiken om onze sites zo informatief mogelijk te laten zijn, maar er ook voor kunnen zorgen dat de sites er aantrekkelijk uitzien en er meer te beleven valt. Zo hebben we nu een paar talenten in huis die té gekke smileys maken, echt hele leuke funstuff in elkaar zetten en bezoekers die de energie kunnen vinden om hele spellen, zoals CSC en Mobro, te verzinnen om op het forum te spelen met andere bezoekers.
Je kunt je dus wel voorstellen dat we continu op zoek zijn naar diehard-fans die zich in hun vrije tijd willen inzetten voor Realitynet.

Ben jij iemand die een beetje goed overweg kan met taal, met plezier computertechnisch bezig bent, het leuk vindt om grafisch mooi plaatjes te maken of alleen maar gewoon staat te stuiteren om mee te helpen met wat dan ook,.... meld je aan bij molcrazy@realitynet.org en geef meteen maar op waar je interesse ligt en wat je zoal kan. Lees alleen eerst nog even onderstaande richtlijnen voor actieve leden door, dan weet je een beetje wat we van je verwachten. Wie weet behoor jij op een dag ook tot dat cluppie.

Momenteel is RN niet op zoek naar Actieve Leden.
 

punaise

Wat houdt het nou allemaal in en wat verwachten wij van je?

punaise
Algemeen
Actieve leden zijn leden die zich actief inzetten voor Realitynet op welke manier dan ook in de vorm van bijdrages en feedback. Bijdrages kunnen zijn:
 • Invullling of aanvulling van artikelen, columns, verslagen, etc. en deze eventueel invoeren in de CMS
 • Het modereren van forums of chats
 • Het zoeken van informatie in de vorm van links, artikelen, achtergronden, etc. die gebruikt kunnen worden in een van de pagina's.
 • Het aanmelden van realitynet dochtersites bij andere sites of het op welke manier dan ook contact leggen met andere sites voor samenwerking.
 • Het helpen bij organisatie van fysieke activiteiten, zoals fandagen etc.

Fora
Actieve leden hebben toegang tot de volgende extra fora:
 • Algemeen Actieve Leden forum
 • Diverse Actieve Leden fora specifiek voor de diverse Realitynet sites.
 • Documentatieforum


Verantwoordelijkheden
Actieve leden hebben volledige vrijheid in de wijze waarop ze actief worden en voor welke site. Zoals genoemd lopen de bijdragen uiteen van het schrijven van teksten tot het helpen bij een fandag organisatie. De voorwaardes die worden gesteld aan actieve leden zijn de volgende:
 • Ieder Actief Lid krijgt ruim de tijd om te acclimatiseren in de actieve ledenomgeving en te wachten op een leuke, uitdagende taak. Wel wordt er veel waarde gehecht aan een team dat actief is en actief blijft. De Realitynet crew kan daarom de actieve leden status opheffen mocht ze van mening zijn dat een Actief Lid te lang niet actief is (geweest). Alvorens dat te doen, zal er eerst overlegd worden met dat betreffende lid.
 • Actieve Leden die langer dan 2 maanden niet actief willen of kunnen zijn om wat voor reden dan ook, wordt gevraagd dit van te voren kenbaar te maken. In overleg met de Realitynet crew zal een actief lid dan (in elk geval tijdelijk) teruggezet worden naar forumlid. Zodra de mogelijkheid/tijd om weer actief te worden zich weer aandient, kan een voormalig Actief Lid dit aangeven bij de Realitynet crew.
 • Iets wat voor alle leden die actief zijn geldt is dat je datgene wat je zegt te doen ook nakomt. Als je iets om wat voor reden dan ook niet kunt nakomen, meld dat dan zo spoedig mogelijk aan degene met wie je afgesproken hebt dat te doen, zodat diegene tijdig voor vervanging kan zorgen.
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.224 seconden met 14 queries.