Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
352 gasten en 16 vaste bezoekers (Bodejos, D*N, Sybren_J, gamehelp16, Hadewychisdemol, de_witte, putyourHANSup!, Gupp, Meezter, mvdb1990, TimvDons, Lukie4, Nigel, Lama1997, FrankLapidus, belg)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
Pagina's: [1] 2 3 4
  Print  
Auteur Topic: Big Brother Canada 3  (gelezen 35348 keer)
catshee
Offline Offline


« Gepost op: 1.03.2015, 20:46:57 »

https://vimeo.com/118261164

23 maart komt Big Brother Canada terug voor een derde seizoen Grin En omdat seizoenen 1 en 2 een stuk sterker waren dan de Amerikaanse variant de laatste jaren is geweest kijk ik er natuurlijk hartstikke naar uit. Ik ben benieuwd of ze weer zo'n sterke cast bij elkaar kunnen krijgen Wink
Gelogd
Vieffan
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
« Antwoord #1 Gepost op: 10.03.2015, 09:15:30 »

Ik heb er ook erg veel zin in Smiley. Jammer dat het premiered in de week dat ik belangrijke herkansingen heb. Loop gelijk achter dan.
Gelogd
catshee
Offline Offline


« Antwoord #2 Gepost op: 17.03.2015, 11:51:21 »

Gisteren, vandaag en morgen worden de Houesguests bekend gemaakt. Hier de eerste 6:
https://bigbrothercanada.globaltv.com/theshow/houseguests/
Gelogd
Vieffan
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
« Antwoord #3 Gepost op: 17.03.2015, 12:01:42 »

de eerste stereotypes zitten er al weer bij Hilarisch
Gelogd
catshee
Offline Offline


« Antwoord #4 Gepost op: 18.03.2015, 13:04:09 »

De filmpjes op de site zijn via het volgende youtube kanaal te zien: https://www.youtube.com/channel/UC5KS6VuN1pQGTDDQ_iTe6NA

Eerlijk is eerlijk, Big Brother Canada zou zomaar voor het derde jaar op rij een killer cast kunnen hebben Volmondig Ja Er zijn er wel een paar waar ik niet echt naar uit kijk (Zach Roll Eyes), maar het merendeel ben ik tot nu toe echt wel enthousiast over hyperdepieper...
Gelogd
Loezel
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #5 Gepost op: 20.03.2015, 20:36:19 »

Misschien ga ik dit ook maar eens proberen.
Gelogd
catshee
Offline Offline


« Antwoord #6 Gepost op: 26.03.2015, 14:34:48 »

Zoveel twists Hilarisch Ik vond ze bijna allemaal leuk behalve dat Canada
Spoiler (Klik om de spoiler te verbergen/laten zien)
eruit mocht stemmen Undecided Een leeg huis, iedereen als HoH en Big Brother die een beetje gaat stoken (Kevin laat saboteren) vond ik wel top Volmondig Ja

Denk dat het weer een mooi seizoen kan worden. Eerste twee afleveringen geven niet alleen een goed gevoel over de kleinere twists maar ook over de Houseguests.
Gelogd
Vieffan
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
« Antwoord #7 Gepost op: 26.03.2015, 15:30:17 »

ik ga volgende week beginnen metkijken Smiley heb er best zin in
Gelogd
catshee
Offline Offline


« Antwoord #8 Gepost op: 30.03.2015, 20:33:26 »

 hyperdepieper...

Zoveel interessante en ook slimme spelers en al zoveel allianties Volmondig Ja Ja ik ben blij Grin Heb een goed gevoel bij dit seizoen. Newport kan een interessante twist aan het spel brengen en tegelijkertijd een zelfde soort alliantie tussen Naeha, Sarah en Britnee en the Fortress gaan denk ik zorgen voor een lekker chaotische game Duimen omhoog!

Vroege favoriete houseguests zijn Sarah, Kevin, Sindy en Jordan. Dat zijn ook een paar van waar we tot nu toe het meeste hebben gezien Tongue Ik denk dat zoveel mensen die HoH throwen, de hoeveelheid allianties en zelfs de eerste HoH die op safe speelt een goede indicatie geeft van een slimme cast.
Gelogd
Vieffan
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
« Antwoord #9 Gepost op: 30.03.2015, 22:18:55 »

Ik ben ook zeer tevreden over het seizoen tot nu toe. Twists en alliances zijn weer erg leuk.
Alleen had wat mij betreft het leven zonder meubels wel iets langer (on screen) mogen duren. We hebben er erg weinig van gezien en ik vond ook dat ze ze makkelijk verdiend hadden. Persoonlijk had ik het leuk gevonden als ze bv opdrachten moesten uitvoeren en dan zelf konden kiezen wat ze wilde hebben (uit een bepaalde selectie). En naar mate ze meer opdrachten goed afronden dat ze dan alles uiteindelijk hadden. Beetje zoals het met het voedsel gaat in BB autralia
Gelogd
Hadewychisdemol
Online Online

Geslacht: Man

Winnaar Het geheim van Gizeh 2013 & TAR 2015

« Antwoord #10 Gepost op: 30.03.2015, 23:16:56 »

Waar kan ik dit kijken? Grin
Gelogd
hillo
Winnaar Survivor 2016
Offline Offline

Geslacht: Man

Tequila! Booyah.

« Antwoord #11 Gepost op: 31.03.2015, 01:23:57 »

Het is leuk! hyperdepieper...

Ik ben eigenlijk as always weer voor de vrouwen en het ziet ernaar uit dat die zeker een kans maken Volmondig Ja Van de heren kies ik voorlopig even Kevin, al ziet 't er niet heel goed voor hem uit..

Waar kan ik dit kijken? Grin

Ik kijk ze via vodlocker, streaming Duimen omhoog!
Gelogd

Nieky grab a life vest!
catshee
Offline Offline


« Antwoord #12 Gepost op: 31.03.2015, 21:04:18 »

Kevin die de dames overhoort op de wc was wel grappig Hilarisch Ik had in eerste instantie ook gewoon niet door wat er gebeurde. Maar goed, Kevin doet dus alsof hij deze briljante speler is en redt uiteindelijk zichzelf. Of hij echt zo briljant was zullen we helaas nooit weten want hij won de Veto. Ik denk dat daar die "comps verliezen" strategie stopt te bestaan voor Kevin Tongue Helaas wordt Kevin vervangen door mijn andere favoriete zogenaamde meesterbrein Cindy Sindy. Ik ben bang dat zij nu gaat Zeker niet!

Op dit moment is Sarah mijn favoriet Tandpasta Smiley Minst hygiënische superfan van Big Brother Canada Bravo! Die opdracht vond ik wel grappig trouwens. Schuift naast mensen als Jordan, Zach en Sarah, ook Bruno en (shocker Shocked) Godfrey naar voren als potentiële winnaars. Ik dacht, en hoopte stiekem ook wel een beetje, dat Godfrey deze super paranoia aggresief spelende held zou worden. Hij speelt echter super UTR. Nja, mischien komt dat er binnenkort uit.

Verder ziet het er slecht uit voor de dames, zeker na dat akkefietje wat Kevin zo opblies, maar tegelijkertijd lijkt het bij heel veel seizoenen die ik me herinner er in het begin slecht uit te zien voor de dames Tongue

Oh en ik irriteer me aan die brillen die Graig draagt Tongue
Gelogd
hillo
Winnaar Survivor 2016
Offline Offline

Geslacht: Man

Tequila! Booyah.

« Antwoord #13 Gepost op: 1.04.2015, 01:41:53 »

Volgens mij is Graig echt de minst intelligente BB-speler ooit. Of op z'n zachtst gezegd nogal... Simpel? Ik mag 'm niet in elk geval, al is hij nog maar weinig in beeld. Naeha ben ik ook niet echt fan van, hoopte dat zij ipv Sindy genomineerd zou worden, maar helaas!
Gelogd

Nieky grab a life vest!
catshee
Offline Offline


« Antwoord #14 Gepost op: 3.04.2015, 16:00:48 »

Sindy Cry Please, twist gesponsord door KFC laat haar terugkomen en maak haar de Amy van het seizoen

Bravo!

Bruno is dus niet 100% saaie gamebot Duimen omhoog! Maar samenwerken met Graig en lid zijn van de Chop Shop bwaaaaaaaah... Vooral Graig, dat irritante gedrag, dat redelijk idiote kapsel en die compleet idiote brillen. Serieus?


Ook Godfrey kwam even tevoorschijn nieuwsgierig


Als Sindy geen Amy mag zijn, laat Godfrey op z'n minst Canada's Russell (Love) zijn

Ik sta verder nog steeds 100% achter Sarah en hoopte dat Naeha die HoH zou pakken, maar Kevin "ik ga alles zo opzichtig mogelijk throwen---tweewekenlater--->win 2 competities van de eerste 4 Hilarisch" is ook wel interessant. Ik hoop gewoon niet dat hij super saai Naeha en Sarah nomineert Zeker niet!

Newport... Doucheport? Ik vind Jordan nog steeds wel een beetje leuk, maar Zach helemaal niet. Als Jordan nu vol overschakelde op the Fortress (of zijnop de feeds bekende secret alliance met Sarah Volmondig Ja) zou ik hem leuker vinden.

Big Brother's 1 april grap...


Misschien dat ze zich er iets te veel in beginnen te mengen? Maar het werkte wel weer Tongue
Gelogd
hillo
Winnaar Survivor 2016
Offline Offline

Geslacht: Man

Tequila! Booyah.

« Antwoord #15 Gepost op: 7.04.2015, 20:53:55 »

Jeej, Graig of Bobby weg hyperdepieper... Ginger Ninja Zeker niet!
Gelogd

Nieky grab a life vest!
catshee
Offline Offline


« Antwoord #16 Gepost op: 7.04.2015, 21:06:05 »

Jeej, Graig of Bobby weg hyperdepieper... Ginger Ninja Zeker niet!

Ginger Ninja is inderdaad bwaaaaaaaah... En aangezien ik die twee het ergste vond van de "chop shop" ben ik ook erg blij Volmondig Ja

Was even bang dat Britnee het compleet verkeerd ging doen en Johnny zou nomineren als "pawn" maar gelukkig was dat niet het geval. Er had wel nog steeds het rampscenario kunnen ontstaan waarin Graig PoV zou winnen en Bobby zou vetoën. Weet niet of ze dan de stemmen hadden gehad om Kevin te houden Zeker niet!

Ook had dit allemaal natuurlijk al een week eerder kunnen gebeuren als we geen instant eviction hadden gehad. De instant evictions en de meteen nomineren maar nog niet bekend mogen maken twist waren wel leuk, vooral die laatste had heel erg interessant kunnen zijn, maar het was een beetje een overdosis aan twists de eerste 3 weken en ik had toch graag al vorige week de "chop shop" ten onder zien gaan.

Jordan en Zach respect Newport weet zich elke week weer in een mooie positie te werken. Ik hoop gewoon dat het niet zo soepel blijft verlopen... Of dat Jordan Zach ff verraadt en dan met Kevin verder gaat Tongue Maar goed, denk niet dat het zo ver hoeft te komen. Het lijkt me niet dat hun verbond zo geheim is als Jason/Danielle en dat mensen zich zullen beseffen dat die twee opgebroken moeten worden.
Gelogd
hillo
Winnaar Survivor 2016
Offline Offline

Geslacht: Man

Tequila! Booyah.

« Antwoord #17 Gepost op: 13.04.2015, 13:42:30 »

Seriously? Bruno? Zeker niet!
Gelogd

Nieky grab a life vest!
hillo
Winnaar Survivor 2016
Offline Offline

Geslacht: Man

Tequila! Booyah.

« Antwoord #18 Gepost op: 14.04.2015, 13:33:39 »

Seriously? Bruno? Zeker niet!
Gelogd

Nieky grab a life vest!
catshee
Offline Offline


« Antwoord #19 Gepost op: 15.04.2015, 18:00:58 »

Ik ben weer up-to-date Tandpasta Smiley

Ik vind Sarah nog steeds leuk... Maar zeuren over hoe je zesmans alliantie niks voor je doet als ze geen HoH hebben in een spel met nog maar 12 spelers is of erg naïef strategisch of enorm aanstellerig. Denk het tweede aangezien Sarah het wel redelijk als pawn lijkt te doen. Net zoals bitchen over de showmance meisjes, ja ze spelen niet zo aggressief als jou maar het is nog steeds jouw keuze geweest om zo'n actieve rol te spelen de eerste week.

Kevin die Johnny verraadt... Had niet echt een mening over Johnny en Kevin zat sowieso in een lastige positie met deze competitie. Als hij hem gewoon met opzet had kunnen verliezen en niemand had hoeven targeten had niemand het een big deal gevonden. Verder weet ik ook nog niet direct of deze move nu slecht of goed voor hem was, maar prima: Kevin blijft een van mijn favorieten.

Met name ook omdat hij samen met Sarah en Godfrey voor deze random grappige momentjes zorgt. Ja, Godfrey heeft  buiten die kleine momentjes weinig laten zien maar ik kan wel als hij even in beeld komt altijd om hem lachen Tongue

Newport blijft domineren, maar dit kan niet weken blijven doorgaan... Toch? Dit heeft in ieder geval zeker niet de subtiliteit of verborgenheid (lees übersaaiheid) van meneer Derrick dus ze moeten op een gegeven moment wel betrapt worden Undecided

Ben benieuwd wat Bruno gaat doen maar lijkt me niks. Canada had beter voor die gedwongen veto kunnen stemmen voor wat drama Tongue
Gelogd
Pagina's: [1] 2 3 4
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.374 seconden met 21 queries.